Our main Telegram channel has been banned!!! Join us on a new channel @pencurifilem

Leave a comment if you found any dead link or dead stream.

Use subscene.icu for subtitles.
Also join us on social media!
Telegram: @pencurifilem
Facebook: Pencurimovie Official
Watch this tutorial on how to download.
Turn off light Favorite Comments (55) Download
6
BoredFineGoodAmazingExcellent
Loading...
Tutorial Download Subscene

18 Puasa Di Kampong Pisang (2021)

Mengisahkan tentang sekumpulan penduduk Kampong Pisang masih melakukan kemungkaran di bulan Ramadan. Ketika Barkoba menikmati makanan di siang hari dalam semak samun, tiba-tiba berlaku satu insiden. Dia telah didatangi si iblis dan membawa Barkoba kembali ke masa silam untuk mengimbau setiap tindak tanduk kesalahan yang dilakukan sepanjang hidupnya. Barkoba mengabaikan zakat, menganaiyai orang lain, mengajak melakukan kemungkaran serta menyebabkan kecederaan dan kematian Kiambang. Dapatkah Barkoba memperbetulkan kesalahannya yang lalu dan kembali ke dunia yang nyata dan berjayakah Barkoba menyelamatkan Kiambang.

Keywords:, , , , , , , ,

Comments

4.2 56 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
55 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jentayu
27 days ago

mn video nyer? lm tnggu kosong jeee

Ayie
5 hours ago

boss, mhon upload filem “Contraband 2012” blueray, tq boss

cikun
10 days ago

kenapa link asyik x leh masuk ce try admin check uptobox

bidin
13 days ago

Terima kasih admin kerana berkongsi. Dan Tahniah lah kerana admin bakal dapat pangkat 7. kompon ahli tertinggi neraka. 😀 jgn marah gurau jer… 😀

Tokey
Admin
Reply to  bidin
13 days ago

Amboiii

Abu Zarim Muhammad Abu Numan
15 days ago

Amende nak download asyik keluar popup iklan judi je ni

Tokey
Admin
Reply to  Abu Zarim Muhammad Abu Numan
13 days ago

Ada screenshot tak? Kami akan bukak report dan buang ads berkenaan.

Mohd Khairul Aswadi Bin Hussin
15 days ago

huh

Nik amir
22 days ago

Mohon download

RamiroCruz
27 days ago

Min… Boleh tolong perbaiki cerita ni Tak?? Sebab action dulu baru suara…

RamiroCruz
27 days ago

Min… Boleh tolong repair cerita ni Tak?? Sebab action dulu baru suara…

Hakim
27 days ago

Macamana nak download movie

Reza
29 days ago

syurga yang tak dirindukan 3 dah kluar disney+, admin. mesti laris

Syam
1 month ago

Terima kasih, admin…

mohammad hazim
1 month ago

link takleh bukak min

Amar
1 month ago

Aku dah jumpa link2 download. Tapi napa satu link pun macam tak berguna je. Contoh uptobox aku siap beli premium lagi, tapi tekan2 download banyak kali tak ada kesan. Bila play dia tulis video format not supported pala bana dia. Helpp. Rasanya semua cerita dalm website ni aku takleh download. Page indo elok je aku download

Nazyms
Reply to  Amar
19 days ago

try lah pakai mana mana vpn

Tokey
Admin
Reply to  Amar
28 days ago

Cuba host lain. Uptobox kadang² maintenance, sebab tu error.

Bakorba
1 month ago

Suara x Sync Dgn Video Min… Suara Kua Dulu

Nn
1 month ago

Mcm mna ye nk dw guna ios

Tokey
Admin
Reply to  Nn
28 days ago

Boleh rujuk tutorial

Eddie
1 month ago

Anime movie Evangelion 3.0+1.0 thrice upon time boleh request tak? Terima kaseh

Sol
1 month ago

👍

jon weh
1 month ago

tlg update series/drama korea yg hot2 min

Last edited 1 month ago by jon weh
Najwa
1 month ago

Mcmne nak download

Najwa
Reply to  Mastar Ji
1 month ago

Link yg mne

Tokey
Admin
Reply to  Najwa
28 days ago

Scroll bawah sikit ada link download. Klik je mana².

Shafri
1 month ago

Selamat ptg salam sejahtera min ada cita safe house yq

kucai
1 month ago

good

AFnired35
1 month ago

terbaik min

FAIZWAN
5 days ago

aslmkm admin.. saya mintak tolong admin update movie lemang aidilfitri si bujang sepah boleh x admin.. terima kasih banyak2 ya dan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin ya😁😁

FAIZWAN
Reply to  Mastar Ji
4 days ago

trima kasih bnyak2 ya admin..😁👍

Barkoba Tokey Besar
25 days ago

Admin.. Audio dgn video tak sama pergi la 🙁

Tokey
Admin
Reply to  Barkoba Tokey Besar
25 days ago

Stream atau dowmload?

Cuba play guna player lain.

Barkoba Tokey Besar
Reply to  Tokey
22 days ago

default player windows 10 ,, try dekat MPC pun sama gak..
try kat tv pown gitu jgk.. cer try admin mp4 h264 lebih universal compatibility..
mkv senang corrupted

Tokey
Admin
Reply to  Barkoba Tokey Besar
22 days ago

Boleh tahu download dari filehosting mana? Mungkin situ puncanya. Kami admin try semua tak ada masalah, susah kami nak trace punca dia.

Barkoba Tokey Besar
Reply to  Tokey
21 days ago

Uptobox

Barkoba Tokey Besar
Reply to  Mastar Ji
20 days ago

Buke link boh
File forma’ mkv ni paroh
dok compatible banyok player

Tokey
Admin
Reply to  Barkoba Tokey Besar
13 days ago

Nak cuba play di mana ya? TV?

jabib
1 month ago

mcm sakit jiwa jer tgk, frame dia dok naik turun, subtitle kjap ada kjap takde

Tokey
Admin
Reply to  jabib
28 days ago

Maksud frame naik turun tu macam mana?

『么』Olly「✔ ᵛᵉʳᶦᶠᶦᵉᵈ 」
1 month ago

N I C E